CarPlay App: Biziday

Biziday

Price: Free
December 14, 2016

Descriere

Aplicație de știri naționale și locale, verificate de jurnaliștii Biziday!
Aplicația Biziday vă oferă notificări și alerte, personalizate (de un algoritm) în funcție de interesul fiecăruia dintre dumneavoastră. 
Scoatem în evidență din bombardamentul informațional știrile cu adevărat importante încercând, în același timp, să nu vă deranjăm niciodată. 

Aplicația Biziday oferă: 

– Știri scurte, sintetizate, astfel încât să înțelegeți toată informația din titlu;
– Direcționare pe linkuri către cele mai prestigioase site-uri de știri centrale și locale; 
– Alerte sonore sau silențioase, în funcție de situație, personalizate în funcție de programul dumneavoastră și de interes; 
– Alerte pentru situații de pericol 
– Posibilitatea alegerii zonei geografice din care doriți știri locale; 

Aplicația Biziday vă respectă intimitatea, nu cere acces la locație, nici la agendă sau la identitatea telefonului dumneavoastră. Nu cere niciun fel de acces. Este concepută să ocupe puțin spațiu și să consume cât mai puțină baterie și trafic de internet, pentru a fi accesibilă pe o gamă largă de telefoane. Sistem minim necesar iOS 10.0.

Despre Biziday
Biziday Consulting SRL este o firmă de producție media, înființată de Moise Guran în 2005. A produs emisiunile tv BizBazar, Ora de Business și Biziday. Deține site-ul Biziday.ro
Mai multe detalii pe 
– www.biziday.ro/aplicatie
– www.facebook.com/aplicatiabiziday
– www.twitter.com/aplicatiaBizi

Download App

Latest Version: 2.5.15
Diverse îmbunătățiri

If you spot any new CarPlay supported applications on the App Store, please do let us know via Twitter @CarPlayLife, Facebook fb.com/CarPlayLife or via our Contact Form.

Share this article

Support the Channel

If my videos have helped you in any way, you can show your support and appreciation by making a one-time donation through Buy Me A Coffee or a SuperThanks on one of my videos. Thank you so much for helping!

Donate via PayPal

You can also support my channel via PayPal by clicking this Donate button below and making a kind gesture. Big or small goes a long way! Thank you for helping!

Donate

Related articles